[sc name=”ah-bonus-korting”]

Deze week in de bonus

albert heijn bonusAlbert Heijn is ’s lands grootste en bekendste supermarkt. Iedereen kent het  AH-logo en in vrijwel elke stad, plaats of dorp is er wel een vestiging van deze Zaanse grootgrutter te vinden. In de supermarkten van Albert Heijn tref je altijd een uitgebreid assortiment artikelen aan, zowel food als non-food. Klantvriendelijkheid en klanttevredenheid staan hoog in het vaandel, waardoor je je als klant al snel thuis voelt bij AH. Maar alle voordelen van Albert Heijn ten spijt, je wil ook graag voordelig uit zijn bij het doen van je dagelijkse boodschappen, daarom heeft Albert Heijn de AH bonus geïntroduceerd. Kortom, profiteren van acties en kortingen is minstens zo belangrijk als een goede klantenservice. Wilt u gratis verzending van uw boodschappen, bestel dan één van deze producten.

De AH Bonuskaart

Om als klant te kunnen profiteren van de scherpe aanbiedingen van Albert Heijn moet je wel in het bezit zijn van een AH bonuskaart. Deze kun je heel gemakkelijk online aanvragen, maar uiteraard kan dit ook in jouw lokale AH supermarkt. Deze bonuskaart wordt tijdens het afrekenen gescand en de verdiende korting wordt dan direct van het totaalbedrag afgetrokken. Sinds de introductie van deze kaart praat Albert Heijn niet meer over korting of reclame, maar over AH bonus. Deze Albert Heijn bonus aanbiedingen zijn zeer divers van aard. Wat in elk geval zeker is, is dat een AH bonus jouw altijd direct en veel voordeel oplevert. Een ander voordeel van de AH bonuskaart is dat je geen kortingsbonnen uit hoeft te knippen en in hoeft te leveren. Gemak dient de mens, ook hier. Naast de bonuskaart zijn er ook diverse Albert Heijn kortingscodes beschikbaar.

Voorbeelden van Albert Heijn Bonus

ah bonus - route 99Met de AH bonus profiteer je van acties als twee halen, één betalen. Een ander voorbeeld van een Albert Heijn bonus is dat je 25% korting krijgt bij aankoop van een specifiek artikel/product. Maar, zoals gezegd, profiteer je naast korting ook van acties met je AH bonuskaart. Zo krijg je, op vertoon van jouw bonuskaart, bij bepaalde producten extra zegels bij spaaracties. Een voorbeeld van zo’n spaaractie was het sparen voor het Wedgwood servies en recenter, de bestek –en messenactie.

AH Bonus, fysiek en online

Albert Heijn is één van de oudste supermarkten van ons land, maar daarnaast ook één van de modernste. Je kunt bij AH namelijk jouw dagelijkse boodschappen heel eenvoudig online bestellen. Deze worden vervolgens bij jou thuis in de keuken afgeleverd, op een door jou bepaald bezorgmoment. Naast de bonusaanbiedingen heeft Albert Heijn de Allerhande Box, bij bestelling van deze bos worden alle boodschappen gratis gezorgd! Hoe makkelijk wil je het hebben? Ook als je besluit gebruik te maken van deze bezorgservice kun je gewoon profiteren van het AH bonus voordeel. Het maakt dus voor jouw korting en meedoen aan acties niet uit of je jouw boodschappen zelf doet in een AH vestiging of dat je deze thuis laat bezorgen. Nu dus alleen nog snel jouw AH bonuskaart regelen.

ah aanbiedingenDe meeste mensen doen één keer per week boodschappen. Dit wekelijks terugkerende fenomeen slaat elke keer weer een flink gat in het huishoudbudget. Maar eerlijk is eerlijk, we kunnen uiteraard niet zonder onze boodschappen. Aanbiedingen, kortingen en andere acties maken de laatste handeling in de supermarkt, het afrekenen, iets dragelijker. Wij Nederlanders zijn nu eenmaal een volk dat korting en voordeel zeer weet te waarderen. Geen wonder dus dat supermarkten zich graag profileren met hun aanbiedingen en bonuskaarten. Als er één supermarkt is die weet wat aanbiedingen zijn, dan is het Albert Heijn. Het is dan ook niet verwonderlijk dat juist de AH aanbiedingen gretig aftrek vinden.

De kracht van de aanbiedingen van Albert Heijn

ah aanbieding hamsteren
Uiteraard kent Albert Heijn zijn klanten en stemt hier zijn aanbiedingen en acties op af. Zo kun je als trouwe AH klant e-mails ontvangen met daarin aanbiedingen die speciaal afgestemd zijn op jouw koopgedrag. De AH aanbiedingen zijn vanzelfsprekend stuk voor stuk scherp geprijsd. Naast de korting op individuele artikelen of producten kun je ook met regelmaat profiteren van acties als “het tweede artikel gratis” of gratis bezorging bij een Allerhande box. Bij sommige aanbiedingen van Albert Heijn is het zelfs mogelijk om je boodschappen gratis thuis te laten bezorgen. Een typisch geval van de kracht van de grootste….

De gedachten achter de aanbiedingen van Albert Heijn

albert heijn aanbiedingen
De marketingmachine van AH draait altijd op volle toeren. Ook met betrekking tot de AH aanbiedingen. Er wordt namelijk niet zomaar een folder uitgegeven. Er wordt gewerkt in thema’s. Wie heeft er bijvoorbeeld niet gehoord van de “Hamsterweken”? Een tweede voorbeeld zijn de “Route 99” aanbiedingen, waarbij een groot aantal artikelen het vriendelijke prijsje van 99 eurocent hebben. Daarnaast heeft deze supermarktketen met de regelmaat van de klok interessante spaaracties. Zo kon je ooit een glasservies bij elkaar sparen, een Wedgwood-servies en de laatste spaaractie betrof het sparen voor messen en bestek. Een jaarlijks terugkerende spaaractie is de actie waarbij je kunt sparen voor korting op een toegangsbewijs van de Efteling. Deze spaaracties zijn vaak gekoppeld aan de AH aanbiedingen, waardoor deze nog interessanter worden om te kopen.

Albert Heijn aanbiedingen allemaal online

AH aanbiedingen online
De grootste supermarkt zijn is één, de grootste blijven is twee. Dit doe je door met je tijd mee te gaan en dat is dan ook precies wat Albert Heijn doet. Je kunt dan ook heel eenvoudig online jouw boodschappen doen. Je kunt er dan voor kiezen om deze thuis te laten bezorgen. Je kunt er ook voor kiezen om deze af te halen in jouw lokale AH vestiging of af te halen bij een AH pick-up point. Of je nu kiest voor de traditionele manier van boodschappen doen of voor de moderne variant (online), je kunt altijd profiteren en gebruik maken van de AH aanbiedingen. Zorg er echter wel voor dat je een AH bonuskaart hebt, want zonder deze kaart gaat al dit voordeel aan je neus voorbij.

ah folderBij de meeste mensen valt er wekelijks een grote stapel folders op de mat. Het merendeel van deze folders wordt globaal doorgekeken of verdwijnt linea recta in de krantenbak. Er is echter een folder die wel wekelijks wordt gelezen en dat is de AH folder met daarin alle AH Bonus acties. Begrijpelijk, want het is natuurlijk erg prettig als je kunt besparen op de kosten van je dagelijkse boodschappen. De AH folder komt wekelijks uit en staat keer op keer boordevol voordeel, acties en kortingen. Kortom, meer dan het lezen waard.

Voor elk wat wils

De kracht van de AH folder is dat er aanbiedingen in staan die voor iedereen interessant te noemen zijn. Albert Heijn kiest ervoor om juist de gangbare en veel gekochte artikelen in de aanbieding te zetten. Dit wordt erg gewaardeerd door klanten, want eerlijk is eerlijk, je zit niet te wachten op aanbiedingen van artikelen die je nauwelijks gebruikt. Naast AH aanbiedingen staat er ook regelmatig extra informatie in de folder van Albert Heijn. Bijvoorbeeld over een bepaalde spaaractie, waarvan de jaarlijks terugkerende Efteling-actie er eentje is.

Vers, ook in de AH Folder

Albert Heijn folder
Tegenwoordig staat gezondheid meer dan ooit in de belangstelling. De aandacht voor gezonde voeding en met name voor verse producten is nog nooit zo groot geweest als vandaag de dag. Albert Heijn weet dat dit ook voor haar klanten een belangrijk thema is. Het is dan ook niet vreemd dat er in de AH folder veel ruimte is ingeruimd voor de “vers-aanbiedingen”. Ook deze vers-aanbiedingen zijn stuk voor stuk scherp geprijsd . Naast de voor de hand liggende artikelen zijn er op vers gebied ook met regelmaat aanbiedingen van seizoensproducten.  Boerenkool, asperges en mosselen zijn hier goede voorbeelden van.

Fysiek en online bij Albert Heijn

ah folder route 99De folder van Albert Heijn valt, zoals gezegd, wekelijks bij je op de mat. Nu kan het natuurlijk een keer zijn dat je deze mist, om wat voor reden dan ook. Niet getreurd, want de AH folder is ook online in te zien. Uiteraard profiteer je van hetzelfde voordeel als uit de fysieke folder. Online inzien van de folder heeft echter een groot voordeel. Als je de folder toch online aan het bekijken bent, dan kun je in één moeite door direct online jouw boodschappen bestellen. Dit is zeker eens het proberen waard, want dit bespaart je een hoop tijd. De boodschappen worden bij jou thuis in de keuken afgeleverd, op een bezorgmoment dat jou het beste uitkomt. Regelmatig heeft AH acties waarbij je geen service –of bezorgkosten hoeft te betalen. Combineer dit met de aanbiedingen uit de folder en jouw voordeel is nog groter dan je had gedacht. Je bespaart zowel tijd als geld en zeg nou zelf…..dat wil jij toch ook?

AH online actiesAlbert Heijn is eigenlijk sinds jaar en dag al de grootste supermarkt van Nederland. Ons land kent honderden AH supermarkten, waarbij de één groter is dan de ander. Zo variëren de vestigingen van kleine stadswinkels met een beperkt assortiment tot de AH XXL vestigingen waar het assortiment juist enorm te noemen is. Hoe groot de vestiging ook is, Albert Heijn doet er alles aan om het jou als klant zo gemakkelijk mogelijk te maken. Ondanks al deze goede bedoelingen ervaren veel mensen het doen van hun dagelijkse boodschappen als een noodzakelijk kwaad. Wachten bij de kassa is nu eenmaal niet leuk, net zoals de auto niet kwijt kunnen of hiervoor moeten betalen. Maar waarom dan toch wekelijks deze ergernis weer opzoeken als het zo gemakkelijk anders kan?

AH van winkel naar online

AH Online
Een beetje onderneming biedt zijn diensten en producten vandaag de dag ook online aan. En waarom zou dit niet kunnen met de dagelijkse boodschappen? Precies, dat vroeg AH zich ook af en AH online was geboren. De website van de Zaanse grootgrutter is overzichtelijk, uitnodigend en is een bron van informatie. Maar één van grootste voordelen van AH online is dat je er jouw dagelijkse boodschappen kunt bestellen. Bestellen is natuurlijk één, het is nog prettiger als je deze dan ook nog eens thuis zou kunnen laten bezorgen. En wat blijkt? Via Albert Heijn online kun jij dit allemaal heel eenvoudig thuis vanuit je luie stoel regelen. Gewoon onder het genot van een kopje koffie via laptop of iPad de boodschappen bestellen, hoe makkelijk wil je het hebben?

Zijn alle producten online te bestellen?

AH online assortiment
Kan je dan alles online bestellen? Ja, is hierop het simpele doch krachtige antwoord. Je kunt alles uit het assortiment van de Albert Heijn supermarkten bestellen. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om dagverse producten als groente, fruit, zuivel en brood of non-food en diepvriesproducten. Het gehele Albert Heijn assortiment staat tot jouw beschikking. Maar bestellen via AH online gaat nog een stapje verder. De bedrijven Etos en Gall&Gall opereren onder de AH paraplu en daarmee kun je ook producten van deze bedrijven bestellen en met jouw dagelijkse boodschappen mee laten komen. Hoe leuk en gemakkelijk is dat?

Online bestellen hoe werkt het?

Je begint met het aanmaken van een account op de website van AH. Deze heb je nodig om jouw boodschappen te kunnen bestellen. Eenmaal ingelogd klik je op “online bestellen”. In het volgende scherm kies je het bezorgmoment dat jou het beste uitkomt en zie je gelijk wat de kosten hiervan zijn.

Schrik hier nu niet van, want Albert Heijn heeft wekelijks producten in de aanbieding waarbij de bezorgkosten wegvallen als je deze bestelt. Daarnaast is het natuurlijk zo dat jouw auto ook niet op water rijdt, je tijd kwijt bent en je vaak alleen maar betaald kunt parkeren. Komen deze kosten toch in een heel ander daglicht te staan. Overigens betaal je nooit bezorgkosten als je een Allerhande Box bestelt, de maaltijdbox van AH.

Goed, we gaan verder…. In het volgende scherm kun je al kiezen of je producten van Etos of Gall&Gall wilt bestellen. Niet? Dan scroll je verder naar beneden en klik je onder het kopje “boodschappen” op producten. Nu begint het boodschappen doen pas echt. Selecteer de artikelen die jij nodig hebt en leg ze in je virtuele winkelwagen. Rondt je bestelling af en dan is het slechts nog een kwestie van wachten op de bezorging. Betalen doe je bij aflevering van de boodschappen, waarbij je ook jouw lege statiegeldflessen mee kunt geven.

Alle voordelen ook op AH online

Net als bij het gewone boodschappen doen kun je ook bij het online boodschappen doen profiteren van alle aanbiedingen, kortingen en spaaracties. Hiervoor benodigde zegeltjes worden gewoon met de boodschappen meegeleverd en ook jouw AH bonuscard is online op dezelfde manier in te zetten als in een fysieke vestiging van AH. Als laatste is het nog goed om te weten dat jouw boodschappen worden bezorgd door middel van zogenaamd geconditioneerd vervoer. Dit houdt in dat de bezorgauto beschikt over een gekoeld compartiment om de producten goed en vers te houden.