AH voor het bedrijfsleven

AH ZakelijkSteeds meer mensen maken gebruik van de mogelijkheid om online de dagelijkse boodschappen te bestellen en deze thuis te laten bezorgen. Bedrijven en ondernemingen maken hier al langer gebruik van voor bijvoorbeeld de kantine en de receptie. Vaak gebruiken zij hiervoor een horeca foodservice of bezorgdienst. Uit gewoonte zo geboren en waarom zou je dit dan veranderen? Nou, vanwege het simpele feit dat je dit ook via de AH bezorgservice kunt regelen. Niet alleen is deze dienst van Albert Heijn voordelig, maar ook maak je gebruik van de korting, acties en wat al niet meer zij die je in de fysieke winkels van AH krijgt.

Hoe werkt AH Zakelijk?

Er is nauwelijks verschil tussen particulier en zakelijk online boodschappen bestellen. Je bestelt via AH.nl en hebt hier de keuze uit het volledige AH assortiment, inclusief alle versgroepen. Voor de bedrijfsborrel of receptie kun je ook artikelen uit het assortiment van Gall & Gall bestellen. Zoals al gezegd gelden de AH bonusacties en de spaaracties ook voor het bedrijf of onderneming en ook wordt er geen onderscheid gemaakt in prijzen. Het verschil tussen beide is dan bedrijven of ondernemingen niet bij aflevering van de boodschappen direct hoeven te betalen. Zij kunnen op rekening kopen. Verder bepalen bedrijven en ondernemingen zelf het bezorgmoment en AH doet er dan vervolgens alles aan om tijdig te leveren.

Bezorgt AH bij elk bedrijf?

Zakelijk albert HeijnJazeker! Albert Heijn maakt geen onderscheid tussen het midden -en kleinbedrijf. Sterker nog, ook bij de echt grote bedrijven of ondernemingen komt AH graag met zijn bezorgservice. Deze dienst is ideaal voor bijvoorbeeld kinderdagverblijven en zorginstellingen. Dit vanwege de dagelijks verse producten die zij nodig hebben. Maar ook als bedrijven hun medewerkers dagelijks een verse lunch willen voorschotelen is deze dienst een ideale optie om te lichten.

Het werd hierboven al even aangetipt, maar zeker voor de bedrijfslunch is AH zakelijk de oplossing. Je ziet dat er nog veel bedrijven zijn die het verzorgen van de dagelijkse lunch zelf regelen. Kostbare tijd gaat hiermee verloren. Tijd die het bedrijf effectiever kan gebruiken dan voor het regelen van een lunch. AH Zakelijk neemt bedrijven tijd uit handen. Het bestelproces voltrekt zich volledig online en is in korte tijd afgerond. De bestelling wordt tijdig afgeleverd en medewerkers kunnen vervolgens zo aanschuiven aan tafels gevuld met verse broodjes, verse melk en vruchtensappen enzovoort. Bijkomend voordeel is dat medewerkers het bedrijf niet meer verlaten in de pauze en in geval van nood inzetbaar of oproepbaar zijn. Ook is iedereen weer tijdig terug op de werkplek, omdat niemand nog bij slager, groenteboer of supermarkt staat te wachten om zijn lunch bij elkaar te scharrelen.

Het is bij veel bedrijven een echte traditie geworden, het inluiden van het weekend door met z’n allen wat te drinken onder het genot van een klein hapje. Meestal vanaf een uur of drie loopt de productiviteit terug en is er even tijd en aandacht voor elkaar. Hier hoort een hapje en een drankje bij. Dit drankje bestel je ook gewoon via AH Zakelijk, maar dan via het assortiment van Gall& Gall. Voor de versnaperingen als een chippie, een nootje, kaas, worst en een frituurtje maak je gewoon een keuze uit het assortiment van Albert Heijn.

Gemak, ook voor de boekhouding

Niet alleen voor de afdeling facilitair is AH Zakelijk een welkome partner. Ook de boekhouding is blij met de mogelijkheden die AH Zakelijk biedt. We hebben het hier dan over het kopen op rekening. Geen gedoe meer met bonnetjes na elke aflevering van een bestelling. Nee, gewoon eens per maand een factuur. Het is erg eenvoudig om gebruik te maken van het zakelijke AH. Een account aanmaken, gegevens invullen en je kunt de eerste bestelling de deur uit doen.

Maaltijdbox zakelijk

Als je zakelijk je boodschappen kunt bestellen, dan kun je natuurlijk ook de Allerhande box bestellen. Er zijn veel bedrijven waarbij er ’s avonds slechts een paar mensen achterblijven. Hetzij voor de telefonische bereikbaarheid, hetzij voor storingsdienst. Deze mensen willen ’s avonds ook graag een goede en gezonde maaltijd nuttigen. Hier komt dan ook de Allerhande box om de hoek kijken. Je bestelt deze eenvoudig met de overige boodschappen mee, voor het betreffende aantal mensen. De maaltijden uit deze maaltijdbox zijn gezond, lekker en staan binnen een half uurtje op tafel. Wij zeggen: DOEN!!

 

Dit bericht was geplaatst in de categorie(en): Albert Heijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *