[sc name=”allerhandebox”]

Ook Albert Heijn doet mee met de Allerhande box

In de snel groeiende markt van maaltijdboxen groeit het ook het aantal aanbieders hiervan snel. Het is daarom logisch dat Albert Heijn sinds kort ook maaltijdboxen verkoopt. Met de Allerhande box brengt Albert Heijn gezonde maaltijden bij je thuis. De maaltijden zijn vers en afwisselend! Ze worden bij jou in de keuken bezorgd zonder dat je de deur ervoor uit hoeft. Ook kan er gekozen worden om je normale boodschappen te laten bezorgen.

Koken uit de Allerhande box, het werkt eenvoudig!

Het blad van Albert Heijn, de Allerhande wordt door veel mensen gelezen. Dagelijks zijn er tienduizenden mensen die niet weten wat ze moeten eten. Om ideeën op te doen is de Allerhande perfect. Met de introductie van de AH box is dit niet meer nodig. Wanneer je een Allerhande box besteld ontvang je een complete doos producten voor een aantal maaltijden. Bij deze maaltijdbox worden een aantal recepten meegeleverd waarmee je eenvoudig een heerlijke maaltijd klaar maakt. Niet meer nadenken over wat je moet eten, laat dat maar over aan de mensen van de Allerhande box. Het is fijn om het jezelf makkelijker te maken. Door de komst van deze boxen is er meer tijd voor het gezin. Omdat je snel klaar bent met koken en ’s avonds niet weg hoeft om boodschappen te doen is er meer tijd voor elkaar. Er blijft dus ook meer tijd over om lekker te sporten. Dit betekend gezond eten en sport, gezonder kan het niet!

Vers, vers en nog eens vers

De AH box werkt net als de HelloFresh box, alleen met verse producten. Gezondheid is immers steeds belangrijker geworden. De medewerkers van Albert Heijn weten als geen ander de adressen te vinden waar zij al dit gezonde lekkers moeten inkopen. Kwaliteit staat dan ook voorop.

Gemak van de Allerhande Box

Maar er is meer gemak dan alleen het bestellen van de Albert Heijn box. Voor je dagelijkse warme maaltijd hoef je door het bestellen van de Allerhande box niet meer de deur uit. Op een door jouw te bepalen bezorgmoment wordt keurig jouw bestelde maaltijdbox gekoeld thuisbezorgd. Bij Albert Heijn heb je de mogelijkheid om naast de bestelde box ook je dagelijkse boodschappen thuis te laten bezorgen. Ideaal voor de mensen die weinig tijd hebben, of hun tijd liever gebruiken voor andere dingen dan boodschappen doen. De Allerhande box is voordelig en eenvoudig te bestellen via de site www.ah.nl/allerhandebox. De site is overzichtelijk en je kan aangeven wanneer je de box wilt ontvangen. Je kan er ook voor kiezen om de het af te halen bij Albert Heijn. Online bestelde boodschappen kunnen gelijk worden mee besteld. Bezorgen en afhalen is beide gratis!

Wat vinden wij van de Allerhande Box?

Het is zeker de moeite waard om de Allerhande box een keer te proberen. Laat je verrassen door de verse producten en de afwisselende recepten. Het bestellen is simpel. Het is ideaal dat je zelf aan kunt geven in welk tijdvak jij jouw “Albert Heijn box” thuis wilt ontvangen. Voeg hier nog aan toe dat je de dagelijkse boodschappen direct mee kunt laten nemen. Wij zeggen: doen!

Allerhande-box