Er zijn nu diverse maaltijdboxen te verkrijgen, nu is de vraag: Wat is de beste maaltijdbox? Hoewel de maaltijdbox nog maar pas in onze contreien aan het inburgeren is, zijn de eerste vergelijkingssites voor maaltijdboxen al verschenen. Maar wat is nu een goede maaltijdbox? Als je het ons vraagt, dan zouden we het volgende antwoorden. In een goede maaltijdbox vind je goede en verse ingrediënten die nodig zijn om het bijgevoegde recept te bereiden. Verder dient de maaltijd evenwichtig te zijn samengesteld. Je kunt van een goede maaltijdbox dus verwachten dat er voldoende vlees, groenten en koolhydraten in zitten. Met koolhydraten bedoelen we dus aardappelen, rijst, pasta of andere voedingsmiddelen die deze kunnen vervangen.

Vergelijkingssites voor maaltijdboxen

Er werden in Nederland al verschillende vergelijkingssites voor maaltijdboxen gelanceerd. Slowfoodies en Maaltijdboxonline zijn er twee van. Verder bestaan er ook vergelijkingssites om er achter te komen welke maaltijdbox nu het goedkoopste is, maar dat is niet het opzet van dit artikel. Wij willen wel degelijk de beste maaltijdbox voor je vinden. Daarom gingen we voor jou eens kijken op slowfoodies en Maaltijdboxonline.

De beste maaltijdbox

Slowfoodies is een vergelijkingssite voor maaltijdboxen die bijzonder veel aandacht besteedt aan de herkomst van de ingrediënten. Voor deze site is het belangrijk dat de inhoud van de box verantwoord werd samengesteld. Hierbij is voor deze site belangrijk of het aangeboden voedsel lokaal, biologisch en/ of vegetarisch is. Deze site gebruikt dus de belasting op het milieu als graadmeter om te kunnen vaststellen of een maaltijdbox goed is of niet. Een overheerlijke maaltijd die slecht is voor het milieu of onduidelijke info geeft over de herkomst, kom hier dus niet in de lijst te staan. Als consument is dit inderdaad belangrijk om weten en het is alleen maar prijzenswaardig dat de mensen achter slowfoodies hiervoor aandacht hebben. Hier worden Beebox, Beter Bio en Heerlijk Eerlijk Box als de beste aanbevolen.

Maaltijdboxonline

Maaltijdboxonline.nl beoordeelt dan weer aanbieders van maaltijdboxen die landelijk actief zijn. Hiervoor wordt een systeem van sterren en reviews door bezoekers gehanteerd. Je vindt quoteringen op een schaal van 10. In totaal werden de maaltijdboxen van alle aanbieders getest op smaak. Bij deze site valt op dat niet alleen aanbieders van volledige maaltijden getest werden maar ook boxen met snacks, fruit en streekproducten. De Allerhande box van Albert Heijn scoort op alle vlakken een hoog cijfer. Bent u benieuwd naar de Allerhande box? Wij adviseren u om deze is te proberen! Wilt u de allerhande box met korting ontvangen? Bekijk dan de Allerhande box kortingscode.

Dit bericht was geplaatst in de categorie(en): Maaltijdbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *