maaltijdbox albert heijn

Allerhande-box_728x90Tsja, wat te doen als je twijfelt tussen het bestellen van de Allerhande box, de maaltijdbox van Albert Heijn, of het zelf doen van je boodschappen. Het zal je niet vreemd in de oren klinken als je hoort dat het zelf doen van de boodschappen die in de Allerhande box zitten voordeliger is dan het bestellen van deze maaltijdbox. Onderzoek door vakblad Distrifood leert dat het zelf kopen voordeliger is ten opzichte van de maaltijdbox van deze Zaanse grootgrutter.

allerhande box logoHet is geen hogere wiskunde om dit verschil in prijs uit te leggen. Ja, de Allerhande box kost je wat meer, maar verlies daarbij de voordelen van deze foodbox niet uit het oog. Een Allerhande box biedt je inspiratie en variatie in de dagelijkse maaltijden. Dit gebeurt doordat er heerlijke recepten worden meegeleverd, die stuk voor stuk gezond en verantwoord te noemen zijn. Voeg hierbij de gratis bezorging (op een door jouw zelf gekozen bezorgmoment) en het feit dat je geen restjes weg hoeft te gooien en het beeld wordt al gauw anders. Een ander voordeel dat we je zeker niet willen onthouden is dat er in een maaltijdbox van Albert Heijn is dat er regelmatig producten in te vinden zijn die je in de fysieke winkels van deze kruidenier niet kunt kopen.

inhoud allerhande boxTe duur, duur of toch voordelig?

Als je de prijs van de Allerhande box vergelijkt met andere maaltijdboxen, dan kun je niet anders concluderen dan dat het een zeer voordelige box is. Dit geldt voor zowel de 2-persoons als de 4-persoons maaltijdbox. Een prijsvergelijk tussen zelf de ingrediënten kopen of deze box bestellen is eigenlijk een heel oneerlijke vergelijking. Een aantal voordelen van de Allerhande box zijn eerder in dit artikel al genoemd. Wat je hier verder nog aan kunt toevoegen is dat je vaak met de auto de boodschappen doet. Autorijden kost geld, net als het parkeren van je auto. Deze kosten heb je niet als je de Allerhande box bestelt. Daarnaast is tijd een factor. Door het bestellen van een maaltijdbox bespaar je tijd op het doen van boodschappen. En hoe luidt het gezegde ook alweer? Oh ja, tijd is geld. Je kunt natuurlijk de losse artikelen en producten uit de box via de bezorgservice van AH bestellen. Jammer….maar dan moet je wel voor minimaal 70 euro bestellen, want anders komt er echt niemand aan jouw deur.

Uiteindelijk is de keuze aan jou. Kies je voor het gemak en ben je daarmee misschien iets duurder uit? Of kies je er toch voor om meerdere keren per week naar de supermarkt te gaan om zelf je boodschappen in huis te halen. In dat eerste geval kun je er natuurlijk ook voor kiezen om de Allerhande box te bestellen in combinatie met de rest van jouw boodschappen. Wij bieden je in elk geval vanaf deze plaats kortingscodes als de “Kortingscode Allerhande box” en de “AH kortingscode”. Misschien dat dit jouw keuze makkelijker maakt.

 

 

Dit bericht was geplaatst in de categorie(en): Albert Heijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *