[sc name=”ah-bonus-korting”]

Albert Heijn gratis bezorgen

Albert Heijn heeft elke week een aantal actieproducten. Bestel je een actieproduct dan komt Albert Heijn gratis je boodschappen bezorgen.

Bekijk hier wekelijks het overzicht van de nieuwe actieproducten.

Boodschappen bezorgen? Gemak dient de mens!

Natuurlijk heeft Albert Heijn een naam hoog te houden. Albert Heijn staat bekend om het thuisbezorgen van uw boodschappen. U kunt uw boodschappen bestellen en deze worden op het gewenste moment bij u thuisbezorgd. Dit wordt gedaan door de Albert bezorgservice. Ondanks de drukte kan je veel tijd besparen door online te bestellen

Online boodschappen doen

Boodschappen doen kost veel tijd! Daarnaast moeten boodschappen bijna wekelijks worden gedaan. Veel mensen zijn door werk en andere verplichtingen, genoodzaakt om hun wekelijkse boodschappen in het weekend te doen. Laat dit nuhet drukste moment zijn in de supermarkt. Het kost het je op dat moment ook nog eens de meeste tijd. Online boodschappen doen is dan natuurlijk ideaal tijd mee te besparen. Tijd die je weer kunt gebruiken voor de dingen die je belangrijk vindt. Doe je de boodschappen online en laat je de boodschappen bezorgen? Dan besef je al snel dat je dit eigenlijk al veel eerder had moeten doen.

 Online supermarkt en de Albert Bezorgservice

Het wordt steeds drukker in de online supermarkt en daar maakt Albert Heijn met de Albert bezorgservice volop gebruik van. Albert Heijn heeft de website helemaal veranderd waardoor er eenvoudig online boodschappen kunnen worden gedaan. Je kan eenvoudig online boodschappen bestellen en de Albert bezorgservice zet ze bij jou in de keuken. Het online bestellen van boodschappen en boodschappen bezorgen heeft vele voordelen:

  • – Gemak, na het werken wordt er aangebeld en de boodschappen staan in huis, u hoeft de deur niet meer uit.
  • – Besparen, maak gebruik van alle bonus aanbiedingen en wordt niet meer verleid tot impulsaankopen.
  • – Gratis producten, wanneer u online besteld ontvangt u altijd een aantal gratis producten.
  • – Ook de lege flessen worden weer mee terug genomen.
  • – Niet meer wachten in de rij op een drukke zaterdagmiddag.

Boodschappen bezorgen tot in de keuken

Online boodschappen doen gaat natuurlijk verder dan alleen boodschappen online doorgeven. Boodschappen bezorgen hoort hier uiteraard bij, want anders is de tijdsbesparing nihil te noemen. Dus ook boodschappen bezorgen regel je eenvoudig vanuit huis en op een moment dat jou het beste uitkomt (vaak in vooraf bepaalde tijdsblokken) heb je deze thuis in je keuken. Natuurlijk is er gedacht aan het leveren van gekoelde en diepgevroren producten, want je boodschappen worden natuurlijk door een bestelauto met koeling gebracht

Voordelen van boodschappen online bestellen

Online boodschappen doen kent bijna alleen voordelen. Het is simpel om hier via internet een aanbieder van te vinden. Een aantal grote supermarktketens regelt boodschappen bezorgen in een simpele digitale klik. Maar er zijn ook wat kleinere spelers op deze markt die deze dienst aanbieden. Je hoeft bij het online boodschappen doen niet bang te zijn dat je korting of andere aanbiedingen mist. Je kunt simpelweg alle boodschappen online ingeven en alle korting en aanbiedingen ontvang je ook. Ook de zegeltjes, klantenkaarten en andere acties blijf je ontvangen. Voor de prijs hoef je het online boodschappen doen in elk geval niet te laten. Het kan zijn dat je iets duurder uit bent, maar weeg dit eens af tegen het gemak en de tijdswinst! Daarnaast is het op veel plekken in dit land zo dat je parkeergeld moet betalen. Laat je boodschappen bezorgen en dit geld hou je in de zak. Per saldo dus een echte winwinsituatie.

Boodschappen bezorgen, gewoon doen!

Online boodschappen doen is gewoon een kwestie van uitproberen en doen. Je zit niet vast aan een abonnement, dus wat dat betreft loop je geen enkel risico. Je hebt keuze uit het volledige assortiment van de aanbieder en kiest zelf het bezorgmoment dat jou het beste uitkomt. Je geniet alle voordelen van regulier boodschappen doen (acties, kortingen, klantenkaart etc.) en spaart wellicht ook nog parkeergeld uit. Kortom, gewoon doen en laat de boodschappen bezorgen!