allerhande box planner

De Allerhande Box van Albert Heijn is allang geen onbekende meer in de wereld van de maaltijdboxen. Deze maaltijdbox is door Albert Heijn in de markt gezet en kan zich verheugen in een grote populariteit. Tussen alle bekende en grote namen van aanbieders van maaltijdboxen mag de Allerhande box vandaag de dag dan ook zeker niet ontbreken. Om de bezorgmomenten van jouw Allerhande box eenvoudig te plannen is de Allerhande Box planner in het leven geroepen. Je geeft heel eenvoudig in deze planner aan wanneer en in welke frequentie jij jouw Allerhande Box wilt ontvangen.

De voordeligste

Vrijwel alle aanbieders van maaltijdboxen werken op basis van abonnementen. De Allerhande box kun je echter zonder abonnement bestellen, wat een groot voordeel is. Daarnaast is de Allerhande box de voordeligste maaltijdbox die er te bestellen is. Dit in vergelijking met andere maaltijdboxen van de grote aanbieders.

Direct proberen? Klik hier om naar de Allerhande box planner te gaan!

Abonnementen

Het gehele concept maaltijdbox is destijds in abonnement-vorm in de markt gezet. De gedachte hierachter was simpel. Elke week wordt er een box met verse producten, voorzien van recepten, bij jou thuis bezorgd. Gemak dient tenslotte de mens en daarnaast eet je ook nog eens gezond(er). Dit alles is natuurlijk een groot pluspunt van het concept maaltijdboxen. De meeste maaltijdbox abonnementen hebben een flexibel karakter hebben en zijn meestal per direct opzegbaar. Desondanks voelen veel mensen er weinig voor om deze verplichting aan te gaan. Sommige aanbieders verplichten je een tweede maaltijdbox bij hen te bestellen. Albert Heijn heeft hier handig op ingespeeld. Bij de Allerhande box is hier namelijk geen sprake van, net zo min als dat er sprake is van een abonnement. Deze kun je gewoon eenmalig bestellen. Om de Allerhande box van AH toch regelmatig te ontvangen, zonder steeds opnieuw te moeten bestellen, heeft AH de Allerhande Box Planner in het leven geroepen.

Hoe te gebruiken?

De Allerhande Box Planner is heel eenvoudig te gebruiken. Allereerst log je in bij deze planner door middel van het emailadres van jouw AH account. Vervolgens geef je aan welke Allerhande box jij graag wilt bestellen. Als laatste geef je aan op welke dag van de week jij jouw maaltijdbox wilt ontvangen en of dit wekelijks of tweewekelijks het geval dient te zijn. Albert Heijn vult vervolgens deze tool en zorgt ervoor dat de Allerhande box keurig wordt bezorgd op de door jou gewenste momenten.

Je zit nergens aan vast

Door de Allerhande Box Planner te gebruiken zit je nergens aan vast. Het is puur een hulpmiddel waarin je kunt aangeven hoe vaak en wanneer jij jouw Allerhande box wilt ontvangen. Vanzelfsprekend doe je er goed aan om de voorwaarden goed door te nemen voordat je gebruik gaat maken van deze planner. De Allerhande Box Planner kun je te allen tijde wijzigen. Ook stopzetten of pauzeren behoort tot de mogelijkheden. Let er wel op dat je dit minimaal vier dagen voor het volgende bezorgmoment doorgeeft.

Voordelen

Hieronder, ter afsluiting, alle voordelen van de Allerhande Box Planner nog eens overzichtelijk op een rijtje:

  • Je gaat geen abonnement aan
  • Bepaal zelf het bezorgmoment dat jou het beste uitkomt
  • Je vergeet niet meer te bestellen
  • Jouw maaltijdbox wordt gratis, in heel Nederland, thuisbezorgd.
  • Afhaalmogelijkheid in AH vestiging of bij AH pick-up point (naar keuze)
  • Mogelijkheid om meerde bezorgmomenten in te plannen in de Allerhande Box Planner
  • Bestel snel en eenvoudig gelijktijdig je (dagelijkse) boodschappen

Je hebt wel een AH account nodig om de Allerhande Box Planner te kunnen gebruiken. Ook heb je dit account nodig om online jouw boodschappen te kunnen bestellen. Een AH account aanmaken is gratis en heb je in een aantal eenvoudige stappen zo gedaan.

Direct proberen? Klik hier om naar de Allerhande box planner te gaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *