Als je bekend bent met het fenomeen maaltijdbox, dan weet je dat er een aantal aanbieders zijn die rond de feestdagen komen met een soort “thema-maaltijdbox”. Uiteraard valt Pasen onder de feestdagen en de verwachtingen zijn dan ook hooggespannen. Welke aanbieder houdt de traditie van de thema-maaltijdbox in ere? En, misschien nog wel belangrijker, wat kunnen we verwachten qua inhoud? Hoewel Pasen al bijna voor de deur staat is er nog maar weinig bekend over wat ons geboden gaat worden op het gebied van paasboxen. Wat we wel weten en waar we op hopen, dat delen we graag met je.

HelloFresh:

Van een aanbieder als HelloFresh verwacht je eigenlijk wel dat ze komen met een thema-maaltijdbox. Helaas….niets is minder waar. HelloFresh heeft laten weten dat zij niet met een speciale maaltijdbox rondom Pasen voor de dag komen. HelloFresh kent verschillende varianten van de maaltijdbox. Hierdoor weten zij een breed publiek aan zich te binden. Doen zij dan helemaal niets aan Pasen? Toch wel, namelijk met de Ontbijtbox van Hellofresh. Een speciaal paasontbijt zal deel uit maken van deze maaltijdbox. Een salade, broodhaantje, gekookt eitje en verse sinaasappels zullen tot de producten van deze box horen.

Beebox:

Beebox komt deze Pasen zeker met een paasbox. Dit heeft Beebox ons laten weten Over de inhoud is ons helaas nog niets bekend, maar deze aanbieder kennende wordt het vast een maaltijdbox vol heerlijkheden. We houden ons hierbij vast aan vorig jaar, waarbij de paasbox bedoeld was om in het paasweekend heerlijk te kunnen brunchen en dineren. Toen bestond de paasbox van deze aanbieder uit biologische voorjaarsgroenten, vers vruchtensap en heerlijk lamsvlees. Uiteraard ontbraken de traditionele broodhaantjes en eieren niet.

De paasbox van Marley Spoon:

Helaas is het ons op dit moment nog niet bekend of Marley Spoon met een thema-maaltijdbox komt. Wij hopen het in elk geval van harte, want wat was de paasbox van Marley Spoon vorig jaar culinair genieten geblazen! De maaltijdbox van deze leverancier bevatte toen onder andere Hollandse asperges en een heerlijke kruidenjus. Ook de Kamper Lamsbout kunnen wij ons nog goed heugen. Of je nu beginnend kok of juist een meer ervaren keukenprins –of prinses bent, deze paasbox was geschikt voor beiden. Je betaalde geen verzendkosten voor de paasbox, maar je moest wel een box voor minimaal vier personen bestellen.

Streekbox en het NRC:

Twee jaar terug waren het NRC en de Streekbox even partners in maaltijdboxen. Lezers van het NRC konden namelijk zeer voordelig een zogenaamde paasbox van Streekbox bestellen. Er werd flink gebruik gemaakt van deze aanbieding en er was een overvloed aan positieve reacties. De maaltijdbox bestond uit verse producten. Natuurlijk waren al deze producten geproduceerd door lokale boeren, zoals je dit van een aanbieder als de Streekbox mag verwachten. Vorig jaar helaas geen paasbox en geen samenwerking tussen beide partijen. Wij hopen met jou dat Streekbox dit jaar wel weer met een paasbox komt. Wat is er nu lekkerder dan met Pasen genieten van verse producten, rechtstreeks van het land?

Dit bericht was geplaatst in de categorie(en): Maaltijdbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *