Kortingscode: €10 korting per box op je eerste twee HelloFresh Boxen + een gratis kookschort met je naam

Deze code is geverifieerd - Geldig

Kortingscode: €10 korting per box op je eerste twee HelloFresh Boxen + een gratis kookschort met je naam

Deze code is geverifieerd - Geldig

De HelloFresh Box

Geen zin om je af te hoeven vragen wat je moet gaan koken? Ook geen zin om je kostbare vrije tijd te besteden aan het doen van boodschappen? Geen zin om kans te lopen dat je naar verschillende winkels moet? Zeg dan gerust hallo tegen de HelloFresh box! Dit Duitse bedrijf is één van de grootste spelers op de markt van de maaltijdbox. Het levert maaltijdboxen van hoge kwaliteit bij jou in de keuken. Complete boxen met verse artikelen, voorzien van recepten. Het enige dat jij nog moet doen is zelf de maaltijd bereiden. Maar geen zorgen, dit zal je nooit meer dan een half uurtje kosten.

Aanbod HelloFresh

Het aanbod van maaltijdboxen van HelloFresh kun je makkelijk uitgebreid noemen. Zo kun je kiezen uit onder andere:

  • Originalbox
  • Vegetarische maaltijdbox
  • Gezinsmaaltijdbox

Deze zijn te kiezen op het door jou gewenste aantal personen en uiteraard bezorgd op een moment dat het jou het beste uitkomt. Voor al deze maaltijdboxen zijn speciale HelloFresh kortingscodes beschikbaar. Natuurlijk worden alle maaltijdboxen gekoeld bij je thuisbezorgd. Alleen op deze manier blijft de kwaliteit van de box tijdens het vervoer goed. Naast de maaltijdbox biedt HelloFresh nog een tweetal boxen aan, te weten de “fruitbox” en de “ontbijtbox”. Zeker met deze laatste box speelt HelloFresh ook in op de trend van gezond ontbijten. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag en veel mensen slaan deze nog wel eens over. Niet meer doen. Gewoon een “ontbijtbox” bestellen en je hebt binnen vijf minuten een gezond ontbijt!

Alle seizoenen in de HelloFresh box

HelloFresh houdt veel rekening met de seizoenen. Dit zie je terug in de recepten en ingrediënten van de maaltijdboxen. Zo kom je typische winterkost tegen, maar ook heerlijke frisse salades voor de lente en de zomer. Stamppot en stevige maaltijden in de winter tot bijvoorbeeld verrassende aspergerecepten in het voorjaar. Voor elk wat wils en eenvoudig en snel door iedereen te bereiden.

Met beide benen in de maatschappij

Weggooien is verspilling! Het HelloFresh team heeft hier ook een hekel aan. Wanneer je een maaltijdbox bestelt weet je zeker dat er nagedacht is over de grootte van de porties. Hierdoor wordt verspilling tegengegaan. Voedsel dat overblijft bij HelloFresh doneren zij aan de voedselbank. Het eten krijgt zo een betere plek en eindigt niet bij de afval. Ook recyclet HelloFresh het karton van de HelloFresh box en maken zij gebruik van gerecycled materiaal. Daarnaast stelt HelloFresh zeer hoge eisen aan hun leveranciers. Zo verwachten zij van hun leveranciers dat ook zij midden in de samenleving staan.

Modern en eigentijds

HelloFresh gaat een stapje verder dan andere aanbieders van maaltijdboxen. De recepten die de medewerkers van HelloFresh dagelijks bedenken zijn net even anders dan anders. Niet ingewikkeld, maar door bijvoorbeeld uit te gaan van minder bekende producten of verrassende combinaties schotel je in minder dan een half uur een heerlijk gezonde maaltijd voor. Van elk recept worden de mogelijke allergenen vermeld, zeker niet onbelangrijk! Maar niet alleen de recepten zijn modern, ook de website en het bestelproces van HelloFresh zijn geheel van deze tijd. Snel, eenvoudig en flexibel. Daarnaast kun je ook de app downloaden in de App Store! Blijf op deze manier eenvoudig op de hoogte van de ontwikkelingen, recepten en alles van HelloFresh. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van HelloFresh. Wekelijks ontvang je deze boordevol informatie over bijvoorbeeld leveranciers, maar ook met recepten en met extra voordeeltjes.

Prijs-kwaliteit

Onderzoek heeft uitgewezen dat het bestellen van een maaltijdbox bij HelloFresh zeker niet duurder is dan wanneer je alle ingrediënten bij de supermarkt koopt. Integendeel; door onder andere inkopen worden veel kosten bespaard. Kosten welke dan ook niet doorberekend hoeven te worden aan de klant. Omdat HelloFresh zoveel mogelijk zelf inkoopt zitten zij bovenop de kwaliteit en is deze van een hoog niveau.

HelloFresh is here to stay!

Concluderend kunnen we gerust stellen dat de maaltijdbox van HelloFresh geen ééndagsvlieg is. Het is een betrouwbare en grote partij in de wereld van de maaltijdboxen. Innoverend, inspirerend en toegankelijk voor iedereen. HelloFresh heeft zich verzekerd van een grote groep trouwe klanten. Klanten die gemak, gezondheid en lekker eten een warm hart toedragen. HelloFresh blijft je boeien en verrassen en wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met de verschillende boxen van HelloFresh wil je al gauw geen ander meer. Bekijk gauw welke box bij jou past!