HelloFresh Box met extra korting!

Geen zin om je af te hoeven vragen wat je moet gaan koken? Ook geen zin om je kostbare vrije tijd te besteden aan het doen van boodschappen? Geen zin om kans te lopen dat je naar verschillende winkels moet? Zeg dan gerust hallo tegen de HelloFresh box! Het levert maaltijdboxen van hoge kwaliteit bij jou in de keuken. Complete boxen met verse artikelen, voorzien van recepten. Het enige dat jij nog moet doen is zelf de verse maaltijden bereiden. Maar geen zorgen, dit zal je nooit meer dan een half uurtje kosten.

Ontvang nu €25,-
korting op een Hellofresh box! (klik hier)

Hellofresh boxen vergelijken

Het aanbod van foodboxen is groot. Er zijn veel partijen die ook een maaltijdbox aanbieden. Denk hierbij aan de AH Allerhande box en de Matthijs Maaltijdbox. Het is daarom goed om de boxen met elkaar te blijven vergelijken. Hellofresh is wel de grootste aanbieder van de maaltijdbox. Het bedrijf had vorig jaar een omzet van 597 miljoen. Je kan er ook voor kiezen om meerdere boxen eenmalig te proberen en zodoende bekijken welke het beste bij je past. Onthou dan wel deze website want wij zorgen ervoor dat je elke foodbox met korting kunt bestellen!

Hellofresh box

Hellofresh maaltijdbox

Wanneer je gebruik wilt maken van een maaltijdbox van Hellofresh heb je keuze uit verschillende boxen. Namelijk de Originalbox, de Veggiebox, de proefbox, de Familybox, de Ontbijtbox & de Fruitbox. Na het kiezen van de gewenste box kies geef je aan voor hoeveel personen je deze wilt ontvangen. Tot slot geef je aan wanneer de box bij je bezorgd kan worden en welke gerechten je in je box wilt ontvangen. Na het bestellen wordt de box op het gekozen moment gekoeld bij je bezorgd.

Hellofresh box vergelijken

Ik zie geen kortingscode, krijg ik wel korting?

Wanneer je op de Hellofresh kortingscode drukt wordt de korting automatisch verwerkt. Wanneer je de box kiest wordt de korting weergegeven zoals je terugziet in onderstaande afbeelding.

Ontvang nu €25,-
korting op een maaltijdbox van Hellofresh! (klik hier)

Hellofresh korting

Welke recepten & ingrediënten zitten er in de HelloFresh box?

HelloFresh houdt veel rekening met de seizoenen. Dit zie je terug in de recepten en ingrediënten van de boxen. Zo kom je typische winterkost tegen, maar ook heerlijke frisse salades voor de lente en de zomer. Stamppot en stevige maaltijden in de winter tot bijvoorbeeld verrassende aspergerecepten in het voorjaar. Voor elk wat wils en eenvoudig en snel door iedereen te bereiden. Je kiest uiteindelijk zelf welke gerechten je wilt ontvangen. Daarnaast is de keuze natuurlijk afhankelijk van de box die je kiest. Bekijk de reis van de ingrediënten in onderstaande youtube video.

Hellofresh is betrokken bij de maatschappij

Weggooien is verspilling! Het HelloFresh team heeft hier ook een hekel aan. Wanneer je een maaltijdbox bestelt weet je zeker dat er nagedacht is over de grootte van de porties. Hierdoor wordt verspilling tegengegaan. Voedsel dat overblijft bij HelloFresh doneren zij aan de voedselbank. Het eten krijgt zo een betere plek en eindigt niet bij de afval. Ook recyclet de foodbox gigant het karton van de box en maken zij gebruik van gerecycled materiaal. Daarnaast stelt het zeer hoge eisen aan hun leveranciers. Zo verwachten zij van hun leveranciers dat ook zij midden in de samenleving staan.

Je hebt een Hellofresh lidmaatschap, hoe nu verder?

Hellofresh werkt met een flexibel lidmaatschap. In het verleden kende het bedrijf een andere structuur en kwam het wel eens negatief in het nieuws. Daarnaast geeft het bedrijf de mogelijkheid om een proefbox te bestellen. Hieronder vindt je alle voordelen van een Hellofreh abonnement.

  • Altijd de mogelijkheid om een box over te slaan of op te zeggen
  • Kies elke week je favoriete recept
  • Wissel eenvoudig naar bijvoorbeeld een veggiebox
  • Kies zelf het bezorg moment!
  • Altijd verse producten
  • Nooit meer naar de supermarkt

Modern en eigentijds

Het bedrijf gaat een stapje verder dan andere aanbieders van maaltijdboxen. De recepten die de medewerkers dagelijks bedenken zijn net even anders dan anders. Niet ingewikkeld, maar door bijvoorbeeld uit te gaan van minder bekende producten of verrassende combinaties schotel je in minder dan een half uur een heerlijk gezonde maaltijd voor. Van elk recept worden de mogelijke allergenen vermeld, zeker niet onbelangrijk! Maar niet alleen de recepten zijn modern, ook de website en het bestelproces van zijn geheel van deze tijd. Snel, eenvoudig en flexibel. Daarnaast kun je ook de app downloaden in de App Store! Blijf op deze manier eenvoudig op de hoogte van de ontwikkelingen, recepten en het laatste nieuws. Je kunt je ook inschrijven voor de nieuwsbrief van HelloFresh. Wekelijks ontvang je deze boordevol informatie over bijvoorbeeld leveranciers, maar ook met recepten en met extra voordeeltjes.

Prijs-kwaliteit

Onderzoek heeft uitgewezen dat het bestellen van een maaltijdbox bij HelloFresh zeker niet duurder is dan wanneer je alle ingrediënten bij de supermarkt koopt. Integendeel; door onder andere inkopen worden veel kosten bespaard. Kosten welke dan ook niet doorberekend hoeven te worden aan de klant. Omdat HelloFresh zoveel mogelijk zelf inkoopt zitten zij bovenop de kwaliteit en is deze van een hoog niveau. Ook bij de bezorging van de box is kwaliteit een belangrijk aspect. Het bedrijf is daarom ook altijd op zoek naar kwalitatief personeel.

HelloFresh is here to stay!

Concluderend kunnen we gerust stellen dat de foodbox van HelloFresh geen ééndagsvlieg is. Het is een betrouwbare en grote partij in de wereld van de maaltijdboxen. Innoverend, inspirerend en toegankelijk voor iedereen. HelloFresh heeft zich verzekerd van een grote groep trouwe klanten. Klanten die gemak, gezondheid en lekker eten een warm hart toedragen. Het bedrijf blijft je boeien en verrassen en wanneer je eenmaal kennis hebt gemaakt met de verschillende boxen wil je al gauw geen ander meer.