[sc name=”hellofresh-korting”]

Onze Hellofresh  ervaringen en review

Benieuwd naar onze Hellofresh ervaringen? Op Maaltijdboxonline vind je alle informatie over de Hellofresh Maaltijdbox. Afgelopen week hebben wij de Hellofresh maaltijdbox besteld om goed te kunnen beschrijven wat onze ervaring is met de Hellofresh box.

Het bestellen van de maaltijdbox ging eenvoudig. De website van Hellofresh is duidelijk en overzichtelijk. We hebben gekozen voor de originalbox voor 5 dagen en de fruitbox. Ook hebben we gebruik gemaakt van de Hellofresh kortingscode waardoor we uiteindelijk met 15 euro korting konden bestellen.

Hoe werkt Hellofresh?

Bij hellofresh kan er gekozen worden voor een maaltijdbox voor 3 of 5 dagen. Op de website wordt gevraagd wanneer we de box wilden ontvangen. Hier hebben we aangegeven dat de box op zaterdag tussen 10 en 12 uur bezorgd kon worden. Het was zover, het was zaterdag en de deurbel ging om 10:45. Het was de bezorger van de Hellofresh box. We namen de twee boxen in ontvangst en keken er is goed naar. De boxen werden gekoeld bezorgd en waren goed gevuld. Alle producten zaten netjes in één box welke rijkelijk was gevuld. Het voordeel van de Hellofresh box zijn echt de verse ingrediënten. Alles is vers. Moet er ananas aan een gerecht worden toegevoegd, dan moet je deze echt zelf snijden. Dit was voor ons enorm wennen, we kookten wel gezond maar ananas kwam bij ons altijd uit een blikje.


De Fruitbox viel echter wat tegen in verhouding tot de prijs. De box kostte €14,- voor dit geld kregen we: 4 mandarijnen, 3 sinaasappels, 1 granaatappel, 2 appels, 2 kiwi’s, 2 peren en een doosje met bosbessen.
Gelukkig was de Orginalbox van Hellofresh beter gevuld. De doos bevatte ingrediënten voor 5 maaltijden. Eerlijkheid gebied te zeggen dat we niet de beste koks zijn, het was dus even spannend of alle recepten ook voor ons makkelijk te koken zouden zijn. Dit was zeker het geval, zonder enige ervaring hebben we 5 heerlijke maaltijden op tafel gezet. Gelukkig zaten echt alle ingredienten in de box. Het enige wat we zelf hoefde toe te voegen was olie, boter, melk, peper en zout.

Gerechten in het Hellofresh pakket

De eerste maaltijd die we hebben bereid was Penne integrale met gerookte makreel, romatomaten en veldsla. De doos was gevuld met knoflook, ui, romatomaten, salie, zonnebloempitten, penne, warmgerookte makreel en veldsla. De maaltijd was origineel en verrassend lekker fris en stond in ongeveer een half uurtje op tafel.

De hellofresh ervaringen van dag twee. Dag twee hebben we een zuurkool-aardappelschotel met ananas en rozijnen gemaakt. De ingredienten voor deze maaltijd waren aardappelen, ananas, pecannoten, rozijnen, wijnzuurkool en oude kaas. Ook hiermee zijn we voortvarend aan de gang gegaan. Toch konden we niet voorkomen dat er een foutje was ingeslopen. In de handleiding stond duidelijk dat er een halve ananas gebruikt moest worden. Wij hebben per abuis de hele ananas toegevoegd aan het gerecht, waardoor het erg machtig werd. Ik heb dit gerecht later nog een keer gemaakt in de juiste verhoudingen en het was erg lekker.

Maaltijd 3 bestond uit kipdrumsticks met prei, peen en gewokte rijst. De ingrediënten bij dit gerecht waren: kipdrumsticks, ui, knoflook, rode peper, prei, gezouten pinda’s, kokosrasp, peen, currykruiden en sojasaus. Het gerecht was makkelijk te bereiden en stond na het wachten op de oven in ongeveer 40 minuten op tafel.

Dag 4 bracht ons roergebakken biefstukpuntjes met paksoi en boekweitnoedels. Een gerecht wat we zelf niet snel gemaakt zouden hebben, wederom verrassend. Na 25 minuten kokkerellen stond het gerecht op tafel. Het gerecht had een verfrissende smaak en was echt een unieke combinatie. De ingrediënten waren: biefstukpuntjes, sojasaus, knoflook, gember, rode peper, paksoi, bosui, boedweitnoedels en sesamzaad.

De laatste dag hebben we afgesloten met Marokkaanse couscous met verse munt en falafelballetjes. Bij dit gerecht zaten de volgende ingrediënten: Falafeldeeg, aubergine, rode ui, gele paprika, volkoren couscous, tomatenpuree, verse munt, citroun, turkse yoghurt en granaatappelpitten. Het was een heerlijke combinatie met diverse frisse smaken door het de munt en citroen. Het was veel snijwerk maar met ongeveer 40 minuten was de maaltijd klaar.

Wat is de uiteindelijke ervaring met Hellofresh?

Vind je het lastig om te kiezen wat je vanavond weer op tafel moet zetten is dit echt een uitkomst! Je ontvangt keer op keer afwisselende gerechten. Ook als je boodschappen doen niet je hobby is en je je in de supermarkt afvraagt wat je moet kopen is dit ideaal. Weet je wel wat je graag eet en ben je graag in de supermarkt ook dan is deze box ideaal om eens wat nieuws te proberen!

Hellofresh ervaringen: Alle voordelen op een rijtje:
– Kies de box die het beste bij je past, Hellofresh heeft diverse mogelijkheden.
– Lekker gezond eten
– Geen boodschappen meer doen
– Niet meer nadenken over wat je vanavond toch moet eten.
– Afwisseling, je komt keer op keer de lekkerste recepten tegen!

De Hellofresh box is bij ons in huis gebleven. Het is voor ons echter wel moeilijk gebleken de extra kooktijd in te passen in ons dagelijks leven vol verplichtingen dus we ervoor gekozen om de box voor 3 dagen te ontvangen in plaats van 5. De gerechten in de box waren afwisselend, verfrissend en enorm vers.

Het koken is bij ons nu een momentje geworden vol qualitytime. Onze Hellofresh ervaringen zijn dan ook erg goed!