Hellofresh samenwerking Jamie Oliver

Wie kent Jamie Oliver niet? Sinds de Naked Chef heeft hij zoveel programma’s op zijn naam staan, dat het werkelijk moeilijk is om te ontkomen aan deze Britse topkok. Jamie Oliver staat voor een gezonde en verfijnde keuken die toch relatief gemakkelijk thuis klaar te maken is. Het is dan ook geen wonder dat de sympathiekste aller televisiekoks het besluit genomen heeft om in zee te gaan met HelloFresh, de internationale aanbieder van maaltijdboxen.

HelloFresh en Jamie Oliver

Hellofresh Jamie OliverHelloFresh en Jamie Oliver, het lijkt wel de perfecte match. HelloFresh staat al jaren voor zelf klaargemaakte gezonde maaltijden met verse ingrediënten en Jamie Oliver doet al jaren hetzelfde: op televisie relatief eenvoudige recepten klaarmaken die tegelijk ook nog eens een uitgebalanceerde maaltijd garanderen. Vanuit deze visie zijn de beide partijen gaan samenzitten en daar is de toekomstige samenwerking uit voortgevloeid.

Te weinig tijd om gezond te eten?

Net zoals vele klanten van HelloFresh is Jamie Oliver een bezig baasje. Hij had dan ook als geen ander door dat tijdsgebrek een van de hoofdoorzaken is dat vele mensen er gewoon niet toekomen om gezond te eten. Toen hij in contact kwam met HelloFresh, kwam hij er al vlug achter dat het bedrijf eigenlijk hetzelfde beoogt als hijzelf: mensen terug leren koken, en daarbij is een ding belangrijk. Koken moet zorgen voor vreugde in huis. Natuurlijk moet het eten dat we klaarmaken gezond zijn, maar wat hebben we daaraan, wanneer we daar geen plezier aan beleven?

Jamie Oliver

Koken met Jamie Oliver, dat is puur plezier!

Jamie Oliver staat algemeen bekend om zijn ongedwongen stijl van werken. Dat dit motiverend werkt om zelf aan de slag te gaan en te kokkerellen, is al langer bekend. Bij maaltijdboxen zoals deze van HelloFresh is het de bedoeling dat de consument zelf terug en meer aan het koken gaat. We hebben echter met zijn allen het koken over de jaren een beetje verleerd, en daarom is het net zo goed dat Jamie Oliver zijn expertise aan deze van HelloFresh koppelt.

Wie kan vanaf 2016 genieten van de samenwerking tussen Jamie Oliver en HelloFresh

De samenwerking HelloFresh en Jamie Oliver gaat van start in 2016 in de volgende landen: België, Groot-Brittannië, Duitsland, Nederland, de Verenigde Staten van Amerika en Oostenrijk. Vanaf januari 2016 kun je dus in Nederland en bovenstaande landen bij je maaltijdbox van HelloFresh recepten van Jamie Oliver vinden. Dit is echt iets om naar uit te kijken, want naast een prima kok is dhr. Oliver bekend om zijn uitstekende educatieve vaardigheden. En dat is alleen maar goed nieuws.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *