[coupon title=”Kortingscode: Ontvang €15,- korting op je eerste Mathijs Maaltijdbox” url=”/mathijsmaaltijdbox-nl” code=”lekkereten” image=”https://www.maaltijdboxonline.nl/wp-content/uploads/kortingscode-mathijs-maaltijd-box.png” description=”Deze code is geverifieerd – Geldig” button_popup=”GA NAAR MATHIJS MAALTIJDBOX” button=”KLIK HIER VOOR DE KORTINGSCODE”]

Mathijs maaltijdbox… passie voor eten

Er zijn reeds een behoorlijk aantal aanbieders van maaltijdboxen in Nederland. Mathijs maaltijdbox is een aanbieder die zeker extra aandacht verdient. Want wat een passie voor eten straalt het concept uit! Je merkt aan alles dat de liefde voor koken en gezond eten de mensen van Mathijs maaltijdbox met de paplepel is ingegeven.

Gezond en gevarieerd

Wanneer je jouw Mathijs maaltijdbox bestelt ben je verzekerd  van een aantal zaken. Twee daarvan zijn dat je gezond en gevarieerd eet. Het team van Mathijs maaltijdbox komt immers met lekkere en gevarieerde recepten op de proppen en maakt alleen gebruik van verse producten. Wanneer je een passie voor koken hebt kan het gevaar erin sluipen dat een recept wat ingewikkelder wordt dan de gemiddelde keukenprins of prinses aan kan. Bij het bestellen van een maaltijd bij Mathijs maaltijdbox is dit gevaar volledig ongegrond. Zij zien het immers als hun missie om gezond eten voor iedereen snel en eenvoudig bereikbaar te maken. Dit kan natuurlijk alleen als mensen de recepten eenvoudig zelf kunnen bereiden.

Biologisch, verantwoord en duurzaam

Mathijs maaltijdbox heeft respect voor dierenwelzijn en milieu en staat hiermee dan ook midden in de maatschappij. Biologisch eten staat dan ook hoog in het vaandel bij de mensen van Mathijs maaltijdbox. Zo werkt het team van Mathijs maaltijdbox vaak met biologisch vlees. Wat vis betreft werken zij uitsluitend met vis die het “ASC” -of “MSC” keurmerk draagt. Verreweg het merendeel van de verse producten die gebruikt worden komen uit Nederland. Mathijs maaltijdbox gaat uit van verantwoorde portionering. Met andere woorden, zij hebben een hekel aan verspilling. De maaltijd is dan ook ruim voldoende voor het aantal opgegeven personen, zonder dat er voedsel weggegooid behoeft te worden.

Voor jong en oud

Kinderen hebben vaak een wat behoudender smaak. Zeer pittige of exotische smaken, daar doe je kinderen veelal geen plezier mee. De brigade van Mathijs maaltijdbox weet dit niet alleen, maar doet er ook daadwerkelijk iets mee. Zo brengen zij speciaal voor gezinnen met kinderen de familiebox op de markt. Hierin kun je nog eens twee keuzes maken wat betreft de gezinssamenstelling. Wanneer je de familiebox bij “Mathijs maaltijd” besteld geniet het hele gezin niet alleen van een heerlijke maaltijd, maar ben je er ook zeker van dat je kinderen alle broodnodige vitaminen binnenkrijgen. Ook heeft Mathijs maaltijdbox een heerlijke maaltijdbox voor volwassenen te bieden. Zij noemen deze de “variatiebox” en is te bestellen voor twee of vier personen. Begeleid door inspirerende recepten heb je ook met deze maaltijdbox binnen een half uur een bord vol gezondheid voor je staan.

Efficiënt en gemakkelijk te bestellen

Het is simpel om een maaltijdbox bij Mathijs maaltijdbox te bestellen. Bezoek de website, kies de maaltijdbox die bij jou past en deze wordt bij jou thuisbezorgd. Snel, simpel, lekker en bovenal gezond! Mathijs maaltijdbox levert jouw maaltijdbox af in heel Nederland, uitgezonderd de Waddeneilanden. Uiteraard wordt jouw maaltijdbox gekoeld vervoerd, zodat er geen concessies gedaan worden aan de kwaliteit. Dat het met dit laatste wel goed zit wijst een test uit, waarin Mathijs maaltijdbox als beste uit de bus komt.

Kortom…

Afsluitend kunnen we het volgende met zekerheid stellen. Je kan bij veel bedrijven een maaltijdbox bestellen. Het grote verschil met de Maaltijdbox van Mathijs is echter de passie en liefde voor koken en gezond eten. Deze passie vind je in alles terug. Van hun website tot hun recepten tot en met het afleveren van de door jouw bestelde maaltijdbox, alles ademt passie uit. En geloof ons, dat proef je!