[coupon title=”Kortingscode: Gratis verzending van uw boodschappen” url=”/albert-heijn-gratis-bezorgen” code=”Gratis verzending” image=”https://www.maaltijdboxonline.nl/wp-content/uploads/albert-heijn-logo.png” description=”Deze code is geverifieerd – Geldig” button_popup=”GA NAAR ALBERT HEIJN” button=”KLIK HIER VOOR DE KORTINGSCODE”]

En daarom doe jij voortaan jouw boodschappen online

Online boodschappen doen wordt met de dag populairder. De marketingmachine rondom dit thema draait op volle toeren. Online boodschappen doen heeft zo zijn voordelen. Ondanks deze voordelen is er nog steeds een grote groep mensen die zo zijn bedenkingen heeft over deze manier van dagelijkse boodschappen in huis krijgen. Wellicht ben jij één van de mensen die twijfelt of je nu juist wel of juist niet gebruik moet maken van deze dienst. Lees dan eens verder en verdiep je in de voordelen van deze service, waar Albert Heijn verreweg de grootste speler is op deze markt.

gratis-berzorging1. Tijd is kostbaar

Tegenwoordig is onze vrije tijd schaars. De vrije tijd die je hebt wil je graag zo effectief mogelijk benutten. Boodschappen doen gaat ten koste van jouw vrije tijd en is daarom vaak een noodzakelijk kwaad. Door het online bestellen van jouw dagelijkse boodschappen bespaar je een hoop kostbare tijd. Tijd die je vervolgens kunt besteden aan de dingen die je leuk en interessant vindt.

2. Ergernis

En daar sta je met je winkelwagen achter in de rij bij de kassa. De mensen voor je lijken alle tijd te hebben, zien ze dan niet dat je haast hebt?! Wachten in de rij bij de kassa voor het afrekenen van je boodschappen is voor veel mensen een grote ergernis. En dan hebben we het nog niet gehad over de ergernissen die hieraan vooraf zijn gegaan. Uitverkochte artikelen, vulploegmedewerkers die meer oog en oor voor elkaar hebben dan voor jou als klant en ga zo maar door. Heb je allemaal niet als je online boodschappen doet…….

Ja, het klopt dat het thuisbezorgen van de dagelijkse boodschappen geld kost. Deze kosten lopen uiteen van zo’n 4 tot 13 euro. Eén en ander is afhankelijk van jouw keuze voor het bezorgmoment van de boodschappen. Vaak kan het ook gratis, zo heeft Albert Heijn kortingscodes voor gratis bezorging en natuurlijk diverse . Maar reken nu eens wat het kost om met de auto naar de supermarkt te rijden. Vrij parkeren is tegenwoordig bijna niet meer mogelijk, dus als je het parkeerkaartje en de benzinekosten alleen al rekent is het vaak al voordeliger om de boodschappen thuis te laten bezorgen.

boodschappen-online-bestellen4. Gemak

De dagelijkse boodschappen online bestellen is gewoon gemakkelijk. Even met de iPad of laptop langs de voorraadkast of kelder en je hebt jouw boodschappen in een mum van tijd bestelt. Je profiteert van alle aanbiedingen en acties zoals deze ook in de winkel zelf te vinden zijn. Je hoeft ook niet bang te zijn dat je de koopzegels of actiezegels niet krijgt, want deze ontvang je gewoon met jouw bestelling mee. Lege flessen en statiegeld wordt ook allemaal keurig geregeld en naast dit alles hoef je zelf niet te sjouwen, want jouw boodschappen worden bij jou in de keuken afgeleverd. Hoe makkelijk wil je het hebben? Daarnaast kan er gekozen worden voor de Allerhande box van Albert Heijn, je boodschappen worden dan gratis bezorgd!

online-boodschappen-albert-heijn5. kwaliteit

Dan zal de kwaliteit wel beduidend minder zijn dan in de winkels. Mis! Onderzoek heeft uitgewezen dat ruim 80% van de mensen die online hun boodschappen bestellen heel tevreden is over de kwaliteit, versheid en houdbaarheid van de verse producten. Dit kan natuurlijk ook niet anders, want als de kwaliteit van deze artikelen onvoldoende was had dit hele concept geen enkele kans van slagen.

Zoals in de inleiding al even genoemd is Albert Heijn de grootste speler op de markt van online boodschappen doen. Je weet dan ook dat, wanneer je gebruik maakt van de bezorgservice van AH,  het goed zit met kwaliteit, betrouwbaarheid en service. AH heeft immers een schat aan ervaring en een flink budget tot zijn beschikking om het online boodschappen niet alleen in de markt te zetten, maar ook om het tot een succes te maken.

En wat ga jij nu doen?

En dan is het nu aan jou. Er zijn genoeg redenen om jouw dagelijkse boodschappen online te doen. Aan jou de keus of deze voordelen opwegen tegen de nadelen die jij hierin ziet. Misschien moet je deze nadelen eens aan de kant schuiven en het gewoon eens proberen. Het ergste dat je kan gebeuren is dat het nog bevalt ook…..

 

Dit bericht was geplaatst in de categorie(en): Albert Heijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *